Refurbished Macbook kopen - Refurbished Macbook 2 jaar garantie | RepairYours

Refurbished Macbook

Bent u op zoek naar een refurbished Macbook met 2 jaar garantie? Maak dan een selectie... Meer lezen uit het aanbod refurbished en remarketed Macbooks en onderdelen van RepairYours. Wij bieden een uitstekende garantie en service zodat u veilig en vertrouwd een Refurbished Macbook bij ons kunt kopen. Wil je meer weten over onze service, garantie en mogelijkheden omtrent Refurbished Macbooks , onderdelen of onze E-Learnings? Bekijk dan eens onze FAQ.

Sortering
Spoedig worden Refurbished Macbook toestellen verkocht. We zijn hard aan het werk om de voorraad in orde te maken. Houdt ons in de gaten op social media voor updates omtrent E-Learnings en alles rondom RepairYours.

Refurbished Macbooks

Bij RepairYours verkopen wij zogeheten refurbished en remarketed Macbooks. Dit zijn gebruikte en/of tweedehandse Macbooks die helemaal zijn opgeknapt met nieuwe Macbook onderdelen en daarna grondig zijn gecontroleerd. Hierdoor zijn onze refurbished Macbooks bijna niet te onderscheiden van nieuwe Macbooks, behalve in de prijs. Omdat de prijs vele malen goedkoper is dan een nieuwe Macbook, zijn refurbished Macbooks de beste mogelijkheid om een goedkope Macbook aan te schaffen. En met de juiste garantie van RepairYours ben je ervan verzekerd dat je een goede koop aangaat.

Uw Macbook zelf repareren

Bij RepairYours bieden wij E-Learnings. Met onze E-Learnings leer je om zelf je Macbook te repareren! Hierdoor kun je flink besparen op de kosten voor je Macbook reparatie. Heb jij dus bijvoorbeeld een kapot Macbook scherm en wil je deze zelf leren vervangen? Dan kun je bij ons het onderdeel bestellen en krijg je de E-Learning gratis in je account toegevoegd. Wij leggen je hierin eenvoudig, stap-voor-stap uit hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over onderdelen, refurbished toestellen of andere producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefonisch. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vraag of probleem.