Refurbished iPod kopen - Refurbished iPod 2 jaar garantie | RepairYours

Refurbished iPod

Bent u op zoek naar een refurbished iPod met 2 jaar garantie? Maak dan een selectie... Meer lezen uit het aanbod refurbished en remarketed iPods en onderdelen van RepairYours. Wij bieden een uitstekende garantie en service zodat u veilig en vertrouwd een Refurbished iPod bij ons kunt kopen. Wil je meer weten over onze service, garantie en mogelijkheden omtrent Refurbished iPods , onderdelen of onze E-Learnings? Bekijk dan eens onze FAQ.

Sortering
Spoedig worden Refurbished iPod toestellen verkocht. We zijn hard aan het werk om de voorraad in orde te maken. Houdt ons in de gaten op social media voor updates omtrent E-Learnings en alles rondom RepairYours.

Refurbished iPods

Bij RepairYours verkopen wij zogeheten refurbished en remarketed iPods. Dit zijn gebruikte en/of tweedehandse iPods die helemaal zijn opgeknapt met nieuwe iPod onderdelen en daarna grondig zijn gecontroleerd. Hierdoor zijn onze refurbished iPods bijna niet te onderscheiden van nieuwe iPods, behalve in de prijs. Omdat de prijs vele malen goedkoper is dan een nieuwe iPod, zijn refurbished iPods de beste mogelijkheid om een goedkope iPod aan te schaffen. En met de juiste garantie van RepairYours ben je ervan verzekerd dat je een goede koop aangaat.

Uw iPod zelf repareren

Bij RepairYours bieden wij E-Learnings. Met onze E-Learnings leer je om zelf je iPod te repareren! Hierdoor kun je flink besparen op de kosten voor je iPod reparatie. Heb jij dus bijvoorbeeld een kapot iPod scherm en wil je deze zelf leren vervangen? Dan kun je bij ons het onderdeel bestellen en krijg je de E-Learning gratis in je account toegevoegd. Wij leggen je hierin eenvoudig, stap-voor-stap uit hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over onderdelen, refurbished toestellen of andere producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefonisch. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vraag of probleem.