Refurbished iPhone 6S kopen - Refurbished iPhone 6S 2 jaar garantie | RepairYours

Refurbished iPhone 6S

Bent u op zoek naar een refurbished iPhone 6S met 2 jaar garantie? Maak dan een selectie... Meer lezen uit het aanbod refurbished en remarketed iPhones en onderdelen van RepairYours. Wij bieden een uitstekende garantie en service zodat u veilig en vertrouwd een Refurbished iPhone bij ons kunt kopen. Wil je meer weten over onze service, garantie en mogelijkheden omtrent Refurbished iPhones , onderdelen of onze E-Learnings? Bekijk dan eens onze FAQ.

Sortering

Refurbished iPhones

Bij RepairYours verkopen wij zogeheten refurbished en remarketed iPhones. Dit zijn gebruikte en/of tweedehandse iPhones die helemaal zijn opgeknapt met nieuwe iPhone onderdelen en daarna grondig zijn gecontroleerd. Hierdoor zijn onze refurbished iPhones bijna niet te onderscheiden van nieuwe iPhones, behalve in de prijs. Omdat de prijs vele malen goedkoper is dan een nieuwe iPhone, zijn refurbished iPhones de beste mogelijkheid om een goedkope iPhone aan te schaffen. En met de juiste garantie van RepairYours ben je ervan verzekerd dat je een goede koop aangaat.

Uw iPhone 6S zelf repareren

Bij RepairYours bieden wij E-Learnings. Met onze E-Learnings leer je om zelf je iPhone te repareren! Hierdoor kun je flink besparen op de kosten voor je iPhone reparatie. Heb jij dus bijvoorbeeld een kapot iPhone scherm en wil je deze zelf leren vervangen? Dan kun je bij ons het onderdeel bestellen en krijg je de E-Learning gratis in je account toegevoegd. Wij leggen je hierin eenvoudig, stap-voor-stap uit hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Naast refurbished iPhones bieden wij ook onderdelen, refurbished Huawei smartphones en refurbished Samsung toestellen

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over onderdelen, refurbished toestellen of andere producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefonisch. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vraag of probleem.