Refurbished íPad kopen - Refurbished íPad 2 jaar garantie | RepairYours

Refurbished íPad

Bent u op zoek naar een refurbished íPad met 2 jaar garantie? Maak dan een selectie... Meer lezen uit het aanbod refurbished en remarketed íPads en onderdelen van RepairYours. Wij bieden een uitstekende garantie en service zodat u veilig en vertrouwd een Refurbished íPad bij ons kunt kopen. Wil je meer weten over onze service, garantie en mogelijkheden omtrent Refurbished íPads , onderdelen of onze E-Learnings? Bekijk dan eens onze FAQ.

Sortering
Spoedig worden Refurbished íPad toestellen verkocht. We zijn hard aan het werk om de voorraad in orde te maken. Houdt ons in de gaten op social media voor updates omtrent E-Learnings en alles rondom RepairYours.

Refurbished íPads

Bij RepairYours verkopen wij zogeheten refurbished en remarketed íPads. Dit zijn gebruikte en/of tweedehandse íPads die helemaal zijn opgeknapt met nieuwe íPad onderdelen en daarna grondig zijn gecontroleerd. Hierdoor zijn onze refurbished íPads bijna niet te onderscheiden van nieuwe íPads, behalve in de prijs. Omdat de prijs vele malen goedkoper is dan een nieuwe íPad, zijn refurbished íPads de beste mogelijkheid om een goedkope íPad aan te schaffen. En met de juiste garantie van RepairYours ben je ervan verzekerd dat je een goede koop aangaat.

Uw íPad zelf repareren

Bij RepairYours bieden wij E-Learnings. Met onze E-Learnings leer je om zelf je íPad te repareren! Hierdoor kun je flink besparen op de kosten voor je íPad reparatie. Heb jij dus bijvoorbeeld een kapot íPad scherm en wil je deze zelf leren vervangen? Dan kun je bij ons het onderdeel bestellen en krijg je de E-Learning gratis in je account toegevoegd. Wij leggen je hierin eenvoudig, stap-voor-stap uit hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over onderdelen, refurbished toestellen of andere producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefonisch. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vraag of probleem.