Over ons - Wat kunnen wij voor u betekenen? | RepairYours

RepairYours

De kracht van RepairYours is voortgevloeid uit de Online reparatie E-learnings die elke dag worden samengesteld door onze specialisten. RepairYours probeert elke dag jouw leven simpeler te maken!

RepairYours is het grootste en tevens eerste Online Smartphone reparatie platform. Door middel van uitgebreide E-Learnings kan je zelf je iPhone, iPad, Macbook, iMac of Samsung repareren.

Naast het aanbieden van het gebruik van ons RepairYours platform is het mogelijk om in de webshop iPhone, Samsung of Huawei onderdelen te kopen. Ook alle andere benodigdheden die je nodig hebt voor het uitvoeren van de reparaties zijn te koop in de webshop.

Elke maand helpen we duizenden bezoekers met het oplossen van hun smartphone probleem.

Missie

De missie van RepairYours is om stap voor stap, eenvoudig jou een smartphone te kunnen laten repareren met E-Learnings bestaande uit heldere afbeeldingen en diepgaande uitleg. Geheel gratis! Daarnaast biedt RepairYours de beste prijs/kwaliteit verhouding van de geleverde smartphone-onderdelen om ook jouw missie te laten slagen. De geslaagde missie zal 3 keer de kosten besparen om de reparatie zelf uit te voeren!

Kwaliteit staat bij RepairYours op de eerste plaats. Er worden alleen hoge kwaliteit onderdelen geleverd en we repareren standaard met de hoogste A+ kwaliteit smartphone-onderdelen. Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt, kan je ons altijd benaderen voor advies.

Wij helpen je graag!