iPhone XS Max Onderdelen kopen - Leer zelf repareren! | RepairYours

iPhone XS Max Onderdelen

Wilt u zelf uw iPhone XS Max repareren? Vindt het gewenste onderdeel voor uw iPhone bij RepairYours. Bij aankoop van ... Meer lezen elk onderdeel wordt een E-Learning volledig gratis aan uw account gekoppeld. Zo leert u eenvoudig uw iPhone te repareren! Wil je meer weten over onze service, garantie en mogelijkheden omtrent Refurbished iPhones , onderdelen of onze E-Learnings? Bekijk dan eens onze FAQ.

Sortering

iPhone XS Max Onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Bij RepairYours verkopen wij iPhone XS Max onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je altijd je iPhone repareert met het beste onderdeel. Om je telefoon te beschermen na de reparatie, of om hem extra te stylen, bieden we ook een groot aanbod aan accessoires.

Handige reparatie handleidingen

Bij RepairYours bieden wij E-Learnings. Met onze E-Learnings leer je om zelf je iPhone te repareren! Hierdoor kun je flink besparen op de kosten voor je iPhone reparatie. Heb jij dus bijvoorbeeld een kapot iPhone XS Max scherm en wil je deze zelf leren vervangen? Dan kun je bij ons het onderdeel bestellen en krijg je de E-Learning gratis in je account toegevoegd. Wij leggen je hierin eenvoudig, stap-voor-stap uit hoe je de reparatie kunt uitvoeren.

Gratis verzending

Wij vragen voor het verzenden van bestellingen geen verzendkosten! Alle producten worden in een beschermende verpakking ingepakt waardoor de bestelling niet beschadigt tijdens transport. Vrijwel alle verzendingen zijn geschikt voor de brievenbus, waardoor u niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. We bieden hierboven nog de optie om het pakket met een Track & Trace code te verzenden of om het af te halen bij een PostNL locatie. Zo heeft u altijd zicht over de status van uw bestelling. Besteld u boven de € 60,- ? Dan is Track & Trace gratis inbegrepen!

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over onderdelen, refurbished toestellen of andere producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of telefonisch. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vraag of probleem.

Kom je er helaas toch niet helemaal uit? Dan is het mogelijk om uw toestel naar ons op te sturen zodat wij deze voor u repareren. Eén van onze specialisten neemt het van u over. Zo weet u zeker dat uw toestel in goede handen is! Bekijk hiervoor onze FAQ.